top of page

Min behandling

Uanset om dine spændinger eller smerter kommer fra ryggen, nakke, 
arme eller ben, har jeg behandlinger, der kan hjælpe. 


Sammen tager vi en dialog om dine konkrete behandlingsbehov, og ud fra det vælger jeg teknikker, yderligere undersøgelserog de træningsbehov, du behøver for at blive smertefri.

Bag om teknikken

Biodynamisk kraniosakral terapi, KST, er en blid behandlingsform, der foregår med lette berøringer flere steder på kroppen. Kraniet ("kranio") og korsbenet ("sakral") er populært sagt de to ender af centralnervesystemet, oppe og nede.

 

Centralnervesystemet består af hjernen, tolv parrede hjernenerver og rygmarven. Hjernen og rygmarven er omgivet af tre lag bindevævshinder, samt cerebrospinalvæsken, der sørger for stødabsorbering og ernæring til centralnervesystemet.

 

Både bindevævshinde og cerebrospinalvæsken fortsætter ud i kroppen. Den stærke hinde, dura mater, fortsætter omkring hver nerve ud i kroppen fra rygmarven som nervehinde. Cerebrospinalvæsken kan man finde så fjernt som i tæer og fingre, i blodbanen.

 

Hjernen er anatomisk omsluttet af kraniet, der er bygget op af forskellige knogledele, fx pandeben, isseben, nakkeben osv. 

Priser

Behandling af ca.
60 minutters varighed

Pris 700 kr.

KST er effektivt mod

  ✔ Hovedpine

  ✔ Nakkeproblemer

  ✔ Ondt i ryggen

  ✔ Kæbeproblemer

  ✔ Langvarige smerter

  ✔ Bækkenproblemer

  ✔ Stress

  ✔ Søvnproblemer

  ✔ Problemer i nervesystemet

1.jpeg

For kroppens bedste

I KST arbejder man med den lille bevægemulighed, der er imellem disse knogler, som har en stor betydning for, hvordan centralsystemet har det og dermed for, hvordan personen har det, både fysisk og psykisk.

I livet vil man støde på forhindringer, der kan være af fysisk art, som stød og slag. Det kan aflejres som spændinger i bindevævet eller imellem to knogler. Er der opstået spænding et sted, vil det påvirke hele systemet via bindevævet. Psykiske byrder, sorg, stress, chok kan have samme effekt.

Med KST kan man løsne op for disse spændinger på en blid men effektiv måde. Man skal ikke undervurdere, at behandlingen foregår blidt, for der behandles dybt i vævet.

En KST-behandling er afslappende og behagelig at modtage. Ved biodynamisk kraniosakral terapi er der ingen dagsorden på forhånd, for hvad der skal ske. Det vil vise sig undervejs i behandlingen.

 

Udgangspunktet er selvfølgelig sat ud fra din problematik, og hele kroppen vil komme i betragtning. Mine hænder vil lytte til hvad og hvor kroppen vil løsne og slippe spændinger. Min rolle er at være til stede og koncentreret om hvad der foregår i klienten. Det kan være relevant at supplere med enkelte øvelser mellem behandlinger. 

bottom of page